Visos kategorijos
warranty-lt Daugiau
Bistro kėdė BELLA MILANO mėlyna
search
  • Bistro kėdė BELLA MILANO mėlyna
  • Bistro kėdė BELLA MILANO mėlyna
  • Bistro kėdė BELLA MILANO mėlyna

Bistro kėdė BELLA MILANO mėlyna

Didmeninė kaina
29,90 
tinklas
36,78 
grubus
Užsisakykite dabar - pristatymas 05.04.2024!

Norite didesnio kiekio?
Ar turite klausimų? Skambinkite mums!
Mūsų specialistai padės jums teisingai pasirinkti
Karštoji linija +370 521 424 22

Minkšta kėdė kavinėms „BELLA MILANO” – tai pasiūlymas viešojo maitinimo įstaigoms, kurios nori rinktis minkštas kėdes. „BELLA MILANO” kėdės aptrauktos veliūro apmušalais, kurių atsparumas „Martindale” skalėje yra 50 000 ciklų. Tai minkštos kėdės kavinėms, pritaikytos komerciniam naudojimui. Dėl to kėdę bus galima ilgai naudoti be jokių matomų nusidėvėjimo požymių.

Kėdės kavinėms „BELLA MILANO” pagrindas suvirintas mašininiu būdu, todėl užtikrinamas stabilumas ir didesnis tvirtumas nei namie naudojamų kėdžių. Kėdės sėdynė suprojektuota taip, kad atlošo lenkimo kampas užtikrintų maksimalų sėdėjimo komfortą, kartu išlaikant kompaktiškus visos kėdės matmenis. Kėdės pagrindas padengtas milteliniu būdu, kad būtų atsparesnis smūgiams ir įbrėžimams, o tai svarbu komerciniam naudojimui. Kėdės kavinėms „BELLA MILANO” yra 4 populiariausių spalvų, todėl galite pasirinkti Jūsų patalpoms tinkančią spalvinę gamą.

Svarbiausios kėdžių kavinėms „BELLA MILANO” savybės:

  • Dėvėjimuisi atsparūs apmušalai – atsparumas 50 000 ciklų
  • Specialiai suprojektuotas atlošo lenkimo kampas užtikrina patogumą naudojantis
  • Miltelinė pagrindo danga užtikrina apsaugą nuo smūgių ir įbrėžimų
  • Kėdėms suteikiama 2 metų gamintojo garantija
  • Visada yra sandėlyje
  • Galimos 4 universalios spalvos

„Bella Milano” – tai kėdės kavinėms, kuriose subtilus grožis, paryškintas aksominiu veliūru, derinamas su patvarumu, tinkamu maitinimo verslui. Šių kėdžių unikalumas slypi ne jų išvaizdoje – panašių kėdžių yra daugybė – o sugebėjime parinkti tinkamas medžiagas, formos proporcijas ir gamybos technologiją.

„Bella Milano” kėdės kavinėms pasižymi patraukliu minkšto veliūro apmušalų ir modernaus metalinio pagrindo, nudažyto matine juoda spalva, deriniu. Kėdžių patrauklumą pabrėžia jų sodri spalva su besikeičiančiais atspalviais, kurie priklauso nuo veliūro plauko išdėstymo. Minkštų apmušalų šilumą galima pajusti iš pirmo prisilietimo, norisi kuo ilgiau tuo džiaugtis.

Kėdės kavinėms „Bella Milano” yra labai ergonomiškos, profiliuotos taip, kad užtikrintų naudotojų patogumą. Aukštos kokybės komponentai padidina baldų patvarumą, prailgina jų naudingumą ir ilgaamžiškumą.

„Bella Milano” – tai originalios kėdės kavinėms su veliūro apmušalais, kurias tiesiogiai ir išskirtinai „Baldai HORECA sričiai“ siūlo tik „MEXTRA”. Bendrovės pasiūlymas skirtas tiek galutiniams klientams,   t. y. Kavinėms ir restoranams, tiek perpardavimo įmonėms visoje Europoje.

Mūsų patirtis gaminant kavinių baldus, įskaitant minkštus baldus, siekia daugiau nei milijoną parduotų kėdžių. Teikiame aukštos kokybės paslaugas ir greitą prekių gabenimą, galime pasigirti geriausiomis kainomis.

Duomenų lapas

Aukštis 84 cm
Svarstyklės 4,4 kg
Spalva mėlyna
Aukštis iki sėdynės 47 cm
Sėdynės plotis 46 cm
Sėdynės gylis 38 cm
Garantija 2 metai

PRISTATYMO BŪDAS

Dostawa

Dėl savo transporto priemonių parko galime pasiūlyti pervežimą „MEXTRA“ automobiliais – įskaitant pristatymą dideliais sunkvežimiais. Tai garantuoja saugų ir greitą pristatymą tiesiai iš mūsų sandėlio į Jūsų patalpas.

Užsisakant prekes mūsų internetinėje parduotuvėje, galite rinkti iš kelių galimų pristatymo būdų. Labai ilgai bendradarbiaujame su tarptautinių pervežimų įmonėmis, tokiomis kaip: DHL, DB SCHENKER ar RABEN.

Dostawa

Taip pat skatiname asmeninį gavimą mūsų sandėliuose. Kad gautų daugiau informacijos, kreipkitės į Pardavimo skyrių.


Dostawa

MOKĖJIMO BŪDAS

  • MOKĖJIMAS GAUNANT - atsiimant mūsų sandėlyje. Atsiskaityti galima grynais arba kreditine kortele.
  • 100% IŠANKSTINIS APMOKĖJIMAS - apmokėjimas banko pavedimu į nurodytą banko sąskaitą arba „DotPay“ elektroniniu mokėjimu.
  • 30% AVANSA - avansinis mokėjimas banko pavedimu, likusieji 70% mokėtini prieš išsiunčiant prekes arba avansinis mokėjimas banko pavedimu, likusieji 70% mokami grynaisiais pinigais vairuotojui pristatymo metu.