Visos kategorijos
warranty-lt Daugiau
Staliukai CROSS COMFORT HPL tipas 70x70 cm
search

Staliukai CROSS COMFORT HPL tipas 70x70 cm

Didmeninė kaina
123,30 
tinklas
151,66 
grubus
Stalviršio spalva
Užsisakykite dabar - pristatymas 26.07.2024!

Norite didesnio kiekio?
Ar turite klausimų? Skambinkite mums!
Mūsų specialistai padės jums teisingai pasirinkti
Karštoji linija +370 521 424 22

Pristatome staliuką CROSS COMFORT – puikų funkcionalumo, ilgaamžiškumo ir šiuolaikinio dizaino derinį, specialiai sukurtą atsižvelgiant į HoReCa sektoriaus poreikius. Jo unikali konstrukcija užtikrina atsparumą ir stabilumą, būtinus intensyviai naudojamose erdvėse, tiek vidaus, tiek lauko. CROSS COMFORT – tai daugiau nei paprastas staliukas – tai Jūsų svečių komforto ir stiliaus garantija.

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, CROSS COMFORT išsiskiria ne tik lengvumu, bet ir atsparumu korozijai bei lengva priežiūra. Aliuminis kaip medžiaga yra idealus pasirinkimas lauko naudojimui, dėl savo natūralios atsparumo kintančioms atmosferos sąlygoms. Nepriklausomai nuo to, ar siekiate elegancijos viduje, ar funkcionalumo lauke, CROSS COMFORT atitiks Jūsų lūkesčius.

Tačiau didžiausias CROSS COMFORT staliuko privalumas yra įmontuotas stabilumo stiprinimo sistema. Šis inovatyvus mechanizmas užkerta kelią stalo viršaus pasisukimui į šonus – problemą, kuri dažnai pasitaiko intensyviai naudojamuose baldų. Dėl to Jūsų svečiai gali mėgautis savo maistu ar gėrimu, nesijaudindami dėl atsitiktinių paslinkimų, kurie galėtų sutrikdyti jų ramybę.

CROSS COMFORT staliuko dizainas derina paprastumą su šiuolaikiškumu, leidžiantis puikiai įsilieti į įvairias erdvės aranžuotes. Jo minimalistinis charakteris pabrėžiamas elegantišku aliuminio apdaila, kuri suteikia kiekvienai aplinkai šiek tiek šiuolaikinės elegancijos. Nepriklausomai nuo to, ar jis ras savo vietą moderniame alaus sode, stilingame restorane, ar jaukioje kavinėje, CROSS COMFORT bus pagrindinis dekoratyvinis elementas, skatinantis ilgesnį buvimą ir atsipalaidavimą.

Pasirinkdami CROSS COMFORT staliuką, investuojate į baldą, sukurtą atsižvelgiant į pačias reikliausias naudojimo sąlygas. Jis ne tik užtikrins Jūsų svečių komfortą ir saugumą, bet ir taps ilgalaikiu įrangos elementu, kuris ilgus metus džiugins savo funkcionalumu ir estetika.

Mūsų pasiūlyme turime viengubą CROSS COMFORT pagrindą su matmenimis 68x68cm ir dvigubą CROSS COMFORT DUO pagrindą su matmenimis 95x50cm.

Svarbiausios CROSS COMFORT kavinių staliukų savybės

  • Atsparumas atmosferos sąlygoms
  • Sustiprinta aliuminio konstrukcija
  • Prieinamumas su viršumais: kompaktiški HPL, laminuoti ir faneruoti
  • Pagrindo matmenys 68x68cm
  • Nuolatinė prieinamumas sandėlyje
  • 2 metų garantija

HPL viršus

  • HPL viršus atsparus labai aukštoms ir žemoms temperatūroms bei atmosferos sąlygoms
  • Kompaktiški HPL viršumai mūsų standartinėje pasiūloje prieinami su apvalinimo spinduliu 5mm
  • HPL viršaus storis yra 12mm

Duomenų lapas

Aukštis 74 cm
Plotis 70 cm
Ilgis 70 cm
Stalviršio storis 12 mm
Stalviršis HPL
Tipas Outdoor
Rozmiar blatu 70x70 cm

Specifinės nuorodos

ean13 9199466528768

PRISTATYMO BŪDAS

Dostawa

Dėl savo transporto priemonių parko galime pasiūlyti pervežimą „MEXTRA“ automobiliais – įskaitant pristatymą dideliais sunkvežimiais. Tai garantuoja saugų ir greitą pristatymą tiesiai iš mūsų sandėlio į Jūsų patalpas.

Užsisakant prekes mūsų internetinėje parduotuvėje, galite rinkti iš kelių galimų pristatymo būdų. Labai ilgai bendradarbiaujame su tarptautinių pervežimų įmonėmis, tokiomis kaip: DHL, DB SCHENKER ar RABEN.

Dostawa

Taip pat skatiname asmeninį gavimą mūsų sandėliuose. Kad gautų daugiau informacijos, kreipkitės į Pardavimo skyrių.


Dostawa

MOKĖJIMO BŪDAS

  • MOKĖJIMAS GAUNANT - atsiimant mūsų sandėlyje. Atsiskaityti galima grynais arba kreditine kortele.
  • 100% IŠANKSTINIS APMOKĖJIMAS - apmokėjimas banko pavedimu į nurodytą banko sąskaitą arba „DotPay“ elektroniniu mokėjimu.
  • 30% AVANSA - avansinis mokėjimas banko pavedimu, likusieji 70% mokėtini prieš išsiunčiant prekes arba avansinis mokėjimas banko pavedimu, likusieji 70% mokami grynaisiais pinigais vairuotojui pristatymo metu.